Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.23.2023

Anglermania LTD

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Anglermania Trading Ltd συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος  Ψάρεμα– Boat & Fishing Show 2023, 9– 12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η εταιρεία μας με πολύχρονη παρουσία, εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του ερασιτεχνικού ψαρέματος συνεχίζει μέχρι και σήμερα τις εισαγωγές, εξαγωγές ειδών αλιείας.

Μας έχουν εμπιστευτεί μερικοί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και σχεδιαστές στον χώρο της αθλητικής αλιείας όπως η DUO International, TACKLE HOUSE , DECOY, ECOGEAR – MARUKYU, BKK Hooks, MAXEL, KEITECH Custom Soft Lures, LINE SYSTEM για την αποκλειστική τους αντιπροσώπευση στις αγορές Ελλάδας και Κύπρου. Και συνεχίζουμε με νέες συνεργασίες και νέα προιόντα από τις εταιρείες SLASH Fishing Rods & Accessories, LEECH Eyewear, BABYFace lures , NIKKO Soft baits

Στόχος μας είναι ο ερασιτέχνης αλιέας να μπορεί να βρει στα καταστήματα που συνεργαζόμαστε, πραγματικά ποιοτικό και αποτελεσματικό εξοπλισμό που θα του παρέχει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στις ψαρευτικές του εξορμήσεις.

Επισκεφθείτε μας στο περίπτερο A.62

 

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor