Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.25.2022

Anglermania LTD

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Anglermania Trading Ltd συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η εταιρεία Anglermania Trading LTD με την πολύχρονη παρουσία της στον χώρο του ψαρέματος και με την εμπειρία και τεχνογνωσία της συνεχίζει μέχρι και σήμερα τις εισαγωγές, εξαγωγές και το εμπόριο ειδών αλιείας.

Δεν είναι τυχαίο που μας έχουν εμπιστευτεί μερικοί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και σχεδιαστές όπως η DUO International, TACKLE HOUSE , WFT Word Fishing Tackle, ECOGEAR – MARUKYU, BKK Hooks International, MAXEL Ultimate Rods & Reels, KEITECH Custom SorftLures, FAVORITE Fishing για την αποκλειστική τους αντιπροσώπευση στις αγορές Ελλάδας και Κύπρου. Και για το 2020 συνάψαμε δυο ακόμη νέες συνεργασίες με τις Ιαπωνικές εταιρείες KAHARA και POZIDRIVE Garage.

Στόχος μας είναι ο ερασιτέχνης αλιέας να μπορεί να βρει στα καταστήματα που συνεργαζόμαστε, πραγματικά ποιοτικό και αποτελεσματικό εξοπλισμό χωρίς συμβιβασμούς που θα του παρέχει σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Την εταιρεία Anglermania Trading Ltd θα την βρείτε στο περίπτερο A.50

 

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor