Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.06.2023

ΑΜΟΡΓΙΟΝ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία ΑΜΟΡΓΙΟΝ συμμετέχει στην έκθεση BOAT & FISHING SHOW 2023 ,9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

ΑΜΟΡΓΙΟΝ ΡΑΚΟΜΕΛΟ

Η Ιστορία του Ποτού

Ένα βραστάρι που έπιναν οι κάτοικοι της Αμοργού από τα παλιά τα χρόνια όταν πονούσε ο λαιμός τους ήταν η αιτία να ιδρύσουμε την ποτοποιία Αμοργός και να παρασκευάσουμε πρώτοι στην Ελλάδα τα ποτά Ρακόμελο – Ψημένη αποκτώντας 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και διαδίδοντας το Ρακόμελο σε όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό λέμε ότι η πατρίδα του Ρακόμελου είναι η Αμοργός!

Πίνεται σε φυσική θερμοκρασία, ζεστό τον χειμώνα ή παγωμένο το καλοκαίρι. Συνοδεύεται από φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα, λουκουμάδες και γλυκά.

Την εταιρεία ΑΜΟΡΓΙΟΝ θα βρείτε στο περίπτερο B.61

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor