Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

01.10.2023

Americat

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Americat συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η Americat είναι η μεγαλύτερη εισαγωγική επιχείρηση στον χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτου, καταλυτών, moto, φορτηγού και ποδηλάτου στην ελληνική αγορά από το 1997.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, τη διανομή και την εμπορία προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, καθώς διαθέτει επώνυμα brands και οίκους, τα οποία και διοχετεύει στην αγορά μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο πώλησης, καλύπτοντας τις περιοχές όλης της χώρας. Η ομάδα πωλήσεων αποτελείται από ικανά στελέχη, τα οποία επισκέπτονται το χώρο σας και σχεδιάζουν μαζί σας το καλύτερο πλάνο παροχών και εξυπηρέτησης βασισμένο αποκλειστικά στις ανάγκες του πελάτη και διεκπεραιώνουν άμεσα και εύκολα όλες τις παραγγελίες σας, ακόμα και απομακρυσμένα, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο εργαλείο που τους παρέχουμε, το Mobile Sales.

Διαθέτουμε πάνω από 30.000 διαφορετικά είδη, τα οποία στεγάζονται σε αποθηκευτικούς χώρους έκτασης πάνω από 5.000 τ.μ. Στο κυρίως κτίριο 6 ορόφων της έδρας μας βρίσκονται τα γραφεία του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών και πωλήσεων, το λογιστήριο, οι inhouse γραφίστες και διαχειριστές των e-Commerce μας, το τμήμα εισαγωγών, η αίθουσα συσκέψεων και ο χώρος προετοιμασίας κι αποστολής των δεμάτων.

Το δυναμικό μας απαρτίζεται από άτομα κατάλληλα εκπαιδευμένα και πρόθυμα να προσφέρουν τα μέγιστα για την εξυπηρέτηση σας και η πολυετή εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και η εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τη ποικιλία και τη ποιότητα των προϊόντων μας, εξασφαλίζουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η Americat οραματίζεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της παρέχοντας στους πελάτες της τα καλύτερα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς στις καλύτερες τιμές.

Την Americat θα βρείτε στο περίπτερο Α.37- Α.39

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED