Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.18.2022

Americat

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Americat συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας

Η Americat είναι η μεγαλύτερη εισαγωγική επιχείρηση στον χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτου, καταλυτών, moto, φορτηγού και ποδηλάτου στην ελληνική αγορά από το 1997.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, τη διανομή και την εμπορία προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, καθώς διαθέτει επώνυμα brands και οίκους, τα οποία και διοχετεύει στην αγορά μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο πώλησης, καλύπτοντας τις περιοχές όλης της χώρας. Η ομάδα πωλήσεων αποτελείται από ικανά στελέχη, τα οποία επισκέπτονται το χώρο σας και σχεδιάζουν μαζί σας το καλύτερο πλάνο παροχών και εξυπηρέτησης βασισμένο αποκλειστικά στις ανάγκες του πελάτη και διεκπεραιώνουν άμεσα και εύκολα όλες τις παραγγελίες σας, ακόμα και απομακρυσμένα, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο εργαλείο που τους παρέχουμε, το Mobile Sales.

Διαθέτουμε πάνω από 30.000 διαφορετικά είδη, τα οποία στεγάζονται σε αποθηκευτικούς χώρους έκτασης πάνω από 5.000 τ.μ. Στο κυρίως κτίριο 6 ορόφων της έδρας μας βρίσκονται τα γραφεία του τμήματος εξυπηρέτησης πελα

τών και πωλήσεων, το λογιστήριο, οι inhouse γραφίστες και διαχειριστές των e-Commerce μας, το τμήμα εισαγωγών, η αίθουσα συσκέψεων και ο χώρος προετοιμασίας κι αποστολής των δεμάτων.

Το δυναμικό μας απαρτίζεται από άτομα κατάλληλα εκπαιδευμένα και πρόθυμα να προσφέρουν τα μέγιστα για την εξυπηρέτηση σας και η πολυετή εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και η εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τη ποικιλία και τη ποιότητα των προϊόντων μας, εξασφαλίζουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η Americat οραματίζεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της παρέχοντας στους πελάτες της τα καλύτερα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς στις καλύτερες τιμές.

 

Την Americat θα βρείτε στο περίπτερο Α.37- Α.39

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor