ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.15.2018

AMERICAN MARINE – AXOPAR

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η American Marine παρουσιάζει τα βραβευμένα AXOPAR στην έκθεση Boat & Fishing Show 2018! Τα AXOPAR κατασκευάζονται στην Φιλανδία, προσφέρουν εντυπωσιακές επιδόσεις και λειτουργικότητα και διατίθενται σε αρκετά μοντέλα από τα 7,5 μέτρα σε τιμές έκπληξη!

H American Marine τα τελευταία χρόνια αντιπροσωπεύει ορισμένα από τα καλύτερα ναυπηγεία στον κόσμο. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο αντιπρόσωπος των Φιλανδικών σκαφών AXOPAR , που με τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την εντυπωσιακή σχέση ποιότητας τιμής έχουν κατακτήσει την παγκόσμια αγορά. Η γκάμα των Axopar που απλώνεται από τα 7.60 m μέχρι τα 11.20m με τα μοντέλα Axopar24, Axopar 28 και Axopar 37 και τις επιλογές ανάμεσα σε Open, Hard Top, Cabin και Aft Cabin παρέχει λύσεις ιδανικές για τις ελληνικές θάλασσες, για όλες τις χρήσεις. Στην έκθεση Βoat & Fishing θα δώσει το παρών με το Axopar 28 TT.

Βέβαια, η American Marine έχει ταυτίσει το όνομά της με το βρετανικό ναυπηγείο της Princess yachts , της οποίας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος. Τα 25 μοντέλα του ναυπηγείου, 4 Mclass , 12 Flybrige ,7 V class και 3 S class καλύπτουν όλο το φάσμα από τα 39 έως τα 140 πόδια. Η εταιρία σήμερα, περισσότερο από κάθε φορά είναι σε θέση να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο παροχών που πέρα από το After Sales Service και το Brokerage καλύπτει όλο το φάσμα από το yachts management έως και το charter.

Σκοπός της ομάδας είναι οι φίλοι και πελάτες της American Marine να απολαύσουν το χρόνο τους στο υγρό στοιχείο και να γευτούν μοναδικές στιγμές με τα σκάφη τους στις ονειρεμένες θάλασσές μας.

www.americanmarine.gr

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image