Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.11.2016

American Marine

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η American Marine παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά το βραβευμένο AXOPAR 28 Cabin στην έκθεση Boat & Fishing Show 2016! Τα AXOPAR κατασκευάζονται στην Φιλανδία, προσφέρουν εντυπωσιακές επιδόσεις και λειτουργικότητα και διατίθονται σε αρκετά μοντέλα από τα 7,5 μέτρα σε τιμές έκπληξη!

AmericanMarine2016Η American Marine, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των σκαφών Princess στην Ελλάδα, απευθύνεται προς τους φίλους της θάλασσας που αναζητούν μια διέξοδο στο χώρο του yachting, χωρίς προβλήματα και έγνοιες. Φιλοδοξεί να τους βοηθήσει να ανοίξουν νέους ορίζοντες, είτε διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία ώστε να μπορούν να αναγνωρίζουν και εκτιμούν ένα αξιόπλοο, σχεδιαστικά και τεχνολογικά άρτιο σκάφος, είτε μπαίνουν για πρώτη φορά στο χώρο αυτό.

Σκοπός της ομάδας είναι οι φίλοι και πελάτες της American Marine να απολαύσουν το χρόνο τους στο υγρό στοιχείο και να γευτούν μοναδικές στιγμές με τα σκάφη τους στις ονειρεμένες θάλασσές μας.

Από το 2015 αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της AXOPAR για την χώρα μας.AmericanMarine2016_2 AmericanMarine2016_3 AmericanMarine2016_4 AmericanMarine2016_5

http://www.axopar.fi/range/axopar-24-open/

http://www.americanmarine.gr/

 

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor