ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.11.2016

American Marine

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η American Marine παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά το βραβευμένο AXOPAR 28 Cabin στην έκθεση Boat & Fishing Show 2016! Τα AXOPAR κατασκευάζονται στην Φιλανδία, προσφέρουν εντυπωσιακές επιδόσεις και λειτουργικότητα και διατίθονται σε αρκετά μοντέλα από τα 7,5 μέτρα σε τιμές έκπληξη!

AmericanMarine2016Η American Marine, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των σκαφών Princess στην Ελλάδα, απευθύνεται προς τους φίλους της θάλασσας που αναζητούν μια διέξοδο στο χώρο του yachting, χωρίς προβλήματα και έγνοιες. Φιλοδοξεί να τους βοηθήσει να ανοίξουν νέους ορίζοντες, είτε διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία ώστε να μπορούν να αναγνωρίζουν και εκτιμούν ένα αξιόπλοο, σχεδιαστικά και τεχνολογικά άρτιο σκάφος, είτε μπαίνουν για πρώτη φορά στο χώρο αυτό.

Σκοπός της ομάδας είναι οι φίλοι και πελάτες της American Marine να απολαύσουν το χρόνο τους στο υγρό στοιχείο και να γευτούν μοναδικές στιγμές με τα σκάφη τους στις ονειρεμένες θάλασσές μας.

Από το 2015 αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της AXOPAR για την χώρα μας.AmericanMarine2016_2 AmericanMarine2016_3 AmericanMarine2016_4 AmericanMarine2016_5

http://www.axopar.fi/range/axopar-24-open/

http://www.americanmarine.gr/

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image