Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

01.10.2023

Akis Tiniakos Fishing Store

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το κατάστημα Akis Tiniakos Fishing Store συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Ο Άκης Τηνιακός, ιδιοκτήτης του ομώνυμου καταστήματος, αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα τις Αγγλικές εταιρείες ειδών αλιείας TronixPro, HTO, Akios και Inova. Οι εταιρείες αυτές είναι γνωστές για τα ποιοτικά προϊόντα που κατασκευάζουν σε ασυναγώνιστες τιμές.

– Η HTO ειδικεύεται στην κατασκευή εξοπλισμού για την τεχνική του spinning. Διαθέτει μεγάλη γκάμα καλαμιών spinning, LRF και HRF. Τεχνητά δολώματα που έχουν δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία στα Ελληνικά νερά, νήματα, πετονιές, αξεσουάρ και τσάντες αποθήκευσης.

– Η TronixPro έχει καθιερωθεί στην παγκόσμια αγορά για τις λύσεις που προσφέρει στον τομέα του surfcasting. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια είναι αποκλειστικός χορηγός σε όλα τα παγκόσμια πρωταθλήματα! Στην μεγάλη γκάμα της θα βρείτε και πολλά προϊόντα που απευθύνονται σε ψαρέματα από σκάφος.

– Η εταιρεία AKIOS έχει καλάμια και μηχανισμούς για την τεχνική του surfcasting και μηχανισμούς για πολλές τεχνικές από σκάφος. Τα προϊόντα της είναι μοναδικά και με πολύ υψηλά στάνταρ ποιότητας.

– Η INOVA διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ ψαρέματος, που απευθύνονται σε διάφορες τεχνικές. Στριφτάρια, σύνδεσμοι, αγκίστρια, φλοτεράκια και προσελκυστικά, είναι μερικά από τα προϊόντα της που θα καλύψουν τις ανάγκες του μοντέρνου ψαρά.

www.akistiniakos.gr

Την εταιρία Akis Tiniakos fishing store θα βρείτε στο περίπτερο Α.51

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED