Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.16.2017

AfterMarket Marine Parts

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η AfterMarket Marine Parts  στη Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος στο Helexpo Μαρούσι.

Η εταιρεία AfterMarket Marine Parts βρίσκεται δυναμικά δίπλα στον επαγγελματία, αλλά και στον ιδιώτη που αναζητά το κάτι παραπάνω, παρέχοντας υποστήριξη υψηλού επιπέδου.

Διαθέτει έμπειρο τμήμα πωλήσεων, έτοιμο να επεξεργαστεί τα αιτήματά σας με αμεσότητα, να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα και να σας παρέχει τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε, χωρίς λάθη και χρονοτριβές.

Το τεχνικό τμήμα της AfterMarket Marine Parts παρέχει λύσεις και πληροφορίες σε τεχνικά ζητήματα που απασχολούν τους συνεργάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό του τεχνικού τμήματος, όντας άρτια καταρτισμένο, μπορεί και παρέχει στον επαγγελματία αλλά και στον ιδιώτη, λύσεις και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε τεχνικά ζητήματα.

H AfterMarket Marine Parts, πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και με σεβασμό στις ανάγκες του επαγγελματία, αλλά και του ιδιώτη, προσφέρει προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις υψηλής ποιότητας και το σημαντικότερο… στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor