Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.13.2019

Acrilix A.E.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Acrilix A.E. συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η εταιρεία ACRILIX Α.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της επεξεργασίας ακρυλικού και πλαστικού το 1981. Δεν είναι τυχαίο πως σήμερα αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόπιστα ονόματα του κλάδου. Η πολυετής εμπειρία και η ουσιαστική γνώση του αντικειμένου, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, η υπεύθυνη επίλυση τυχόν προβλημάτων σχεδιασμού και κατασκευής, η παροχή εξατομικευμένων λύσεων και οι καλές τιμές, αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά και αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της. Στην ACRILIX επιλέγουν τις καλύτερες πρώτες ύλες, χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι περήφανοι που διαθέτουν τα πλέον καινοτόμα υλικά με τη σφραγίδα κορυφαίων παραγωγών. Στη λίστα των προμηθευτών, παρελαύνουν τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα εργοστάσια της Ευρώπης, γεγονός που καθιστά την εταιεία ανταγωνιστική και τις επιτρέπει να προσφέρουει άριστες σχέσεις ποιότητας και τιμής. Οι εφαρμογές του ακρυλικού είναι απεριόριστες και ικανές να καλύψουν κάθε επαγγελματική ανάγκη. Η γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από τυποποιημένα είδη. Κάποια από αυτά είναι ετοιμοπαράδοτα, ενώ άλλα παράγονται κατά παραγγελία σε ελάχιστο χρόνο. Καινοτόμοι και οραματιστές, στην ACRILIX καταργούν τα στεγανά στην εξυπηρέτηση και είναι δίπλα σας με τον πλέον παραγωγικό τρόπο. Στην έκθεση Boat & Fishing SHOW 2019 θα μας παρουσιάσουν για πρώτη φορά, τις καινοτόμες εφαρμογές και τις πολύπλευρες δυνατότητες που μας προσφέρουν, στα παρμπρίζ σκαφών και όχι μόνο.

Την Acrilix A.E. θα βρείτε στο περίπτερο C.18

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor