Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.20.2019

AA Water Adventures

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η AA Water Adventures συμμετέχει στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2019 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2019 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Απολαύστε και εξερευνήσετε το βυθό της θάλασσας κάνοντας μια ευχάριστη και ασφαλή περιοδεία κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στο Semisubmarine. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ημερήσια ή νυχτερινή περιήγηση με ειδικό φωτισμό ή να κάνετε την ειδική ανατολή/δύση του ηλίου ενώ ο κόσμος της θάλασσας είναι πολύ ενεργός. Το Semisubmarine δεν καταδύεται πραγματικά για να μπορείτε να χαλαρώσετε με ασφάλεια κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιοδείας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το φιλικό προσωπικό μας για περισσότερες πληροφορίες.

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED