Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.20.2019

4 Fishing Tackle

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H 4 fishingtackle συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η εταιρεία ELMARE Ηλεκτρονικά, µε χαρά σας ανακοινώνει ότι άνοιξε το νέο της Κατάστηµα στη Λεωφ. Βάρης – Κορωπίου 331, πλησίον LIDL. Στόχος της να βρεθεί ακόµα πιο κοντά στους πελάτες της στην Ανατολική Αττική. Στο κατάστηµα µπορείτε να ενηµερωθείτε για τα µηχανήµατα RAYMARINE – JRC – ONWA. Η επέκταση της 4fishingtackle στην εισαγωγή ειδών αλιείας, έγινε µε δύο από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο: τη BLACMAGICTACKLE και την CENTAUR ANGLERS CHOICE.

Αξιοπιστία Ποιότητος  και Καινοτόµος Σχεδιασµός
Αποστολή της 4fishingtackle είναι να ικανοποιήσει τους πελάτες της µέσω της υψηλής ποιότητας και της καινοτοµίας σχεδιασµού των προϊόντων. Στόχος της να παρέχει υλικό που ξεχωρίζει για την αξιοπιστία, την ποιότητα και τον καινοτόµο σχεδιασµό του. Όλα τα προϊόντα της συνοδεύονται από σφραγίδα ποιότητας, η οποία εγγυάται τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Τα πλάνα της για το µέλλον περιλαµβάνουν νέες συνεργασίες µε τα πλέον επώνυµα brands στο χώρο των θαλάσσιων σπορ. Τέλος, αξίζει να σηµειώσουµε πως ο κατάλογός της περιλαµβάνει περισσότερα από 500 προϊόντα υψηλής ποιότητας και µοναδικού σχεδιασµού.

Τη 4 Fishing Tackle θα τη βρείτε στο περίπτερο B.17 μαζί με την El Mare

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor