Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.13.2019

3-S Marine Audio – MarineAudio.gr

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η 3-S Marine Audio συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η δεκαετής πείρα της 3-S στο χώρο του αυτ/του, μότο, σκάφος, σπίτι και η συνεχής ενημέρωση και εφαρμογή σε οτιδήποτε καινούριο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά, την καθιστά πρωτοπόρα στην Ελλάδα.

Το marineaudio.gr εξειδικεύεται σε προϊόντα ασφαλείας, ήχου και multimedia σκαφών έχοντας δεκάδες πρωτότυπες εφαρμογές ακόμα και σε περιπτώσεις δύσκολες όπως JETSKI.

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο του marine και η άψογη συνεργασία μας με τους κορυφαίους κατασκευαστές μπορούν να εγγυηθούν την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η συνεχής ενημέρωση και εφαρμογή σε οτιδήποτε καινούριο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά, μας καθιστά πρωτοπόρους στην Ελλάδα.
Οι συνεργάτες της marineaudio.gr είναι σε θέση να εκπληρώσουν οποιαδήποτε επιθυμία των πελατών με την τεχνογνωσία και τα άριστα προϊόντα που διαθέτουν από την συνεργασία με εταιρείες που πρωταγωνιστούν σε παγκόσμια και εγχώρια αγορά.

Το marineaudio.gr έχει το καλύτερο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και after sales support, το οποίο είναι από την αρχή δίπλα στον πελάτη βοηθώντας τον στην καλύτερη επιλογή προϊόντος αλλά και στην μετέπειτα εγκατάσταση του.

www.marineaudio.gr

Την 3-S Marine Audio θα βρείτε στο περίπτερο B.68-B.70

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED