Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.12.2022

ΒΥΘΟΜΕΤΡΟ: Η Σημασία των χρωμάτων στην οθόνη μας – από την θεωρία στην πράξη | FURUNO

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

ΒΥΘΟΜΕΤΡΟ: Η Σημασία των χρωμάτων στην οθόνη μας – από την θεωρία στην πράξη | FURUNO HELLAS FISHING TEAM
Τεχνικές: Χρήση Βυθομέτρου | Εισηγητής: Δημήτρης Σπύρου / Furuno Hellas
******
Το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα σεμιναρίων της έκθεσης Boat & Fishing Show 2022, o Δημήτρης Σπύρου από την εταιρία Τεχνοβυθομετρική και η FURUNO HELLAS θα μας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για την χρήση των βυθόμετρων, πως μπορούμε στην πράξη να βρίσκουμε ευκολότερα τα ψάρια στο βυθόμετρό μας χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και την σημασία των χρωμάτων στην οθόνη μας.
Το σεμινάριο χωρίζεται σε δυο μέρη. Το πρώτο μέρος αφορά τις βασικές αρχές λειτουργίας ενός ηχοβολιστικού μηχανήματος οπού είναι η βάση του χειρισμού ενός βυθομέτρου εξηγώντας το πως και γιατί στον ηχοβολισμό. Είναι οι βασικές γνώσεις, με σκοπό να λύσει όλες τις εύλογες απορίες που έχει κάθε νέος χειριστής.
Στο δεύτερο μέρος θα αποκωδικοποιηθεί η γλώσσα η οποία «μιλάει» το βυθόμετρο στο χρήστη, τα χρώματα τα οποία δίνει στους στόχους και είναι το κλειδί για να κατανοήσουμε τι ακριβώς βλέπουμε.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα απαντηθούν και όλες οι ερωτήσεις /απορίες που ενδέχεται να υπάρχουν για το χειρισμό ενός βυθομέτρου.
____
Χορηγοί: Furuno Hellas SA / Τεχνοβυθομετρική
____
Ώρα:  19:00 -21:00, Σάββατο 12 Μαρτίου 2022
close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor