Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.01.2019

Tai Rubber Cast από την ακτή και από το σκάφος – η εξέλιξη

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Tai Rubber Cast από την ακτή και από το σκάφος • η εξέλιξη του tai rubber
Τεχνική: Tai Rubber Cast • Εισηγητής: Παναγιώτης Φιλόπουλος

Το Tai Rubber είναι πια πολύ γνωστό στην χώρα μας σαν τεχνική, εξαιτίας της ευκολίας του και της αποδοτικότητάς του σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία ψαριών.
Σαν λάτρης της ακτής και φανατικός στο shore jigging, ο Παναγιώτης Φιλόπουλος δοκίμασε το tai rubber από την ακτή. Τη πρώτη κιόλας μέρα θα χτυπήσει μία μεγάλη συναγρίδα (η οποία ξεψάρισε λίγο πριν βγει από το νερό), ένα μανάλι κοντά στα δύο κιλά και μία μικρή στήρα που απελευθερώθηκε! Από τότε, μετά από αρκετά ψαρέματα και “ψαξίματα” σχετικά με τον εξοπλισμό, τεχνική και αρματωσιές, έχει βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το ψάρεμά του τα οποία θα μας παρουσιάσει στο συγκεκριμένο σεμινάριο (και έχουν εφαρμογή τόσο στην ακτή όσο και από το σκάφος).

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor