Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.13.2022

SURF CASTING: Αρματωσιές και συνθήκες | Akis Tiniakos Fishing Store

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

SURF CASTING: Αρματωσιές και συνθήκες | Akis Tiniakos Fishing Store

Τεχνική: Surfcasting | Εισηγητής: Γιώργος Κυριαζής, Μάκης Σωφρονιάδης, Παύλος Καμπίτσης, Δημήτρης Ζόλκας, Δημήτρης Φώτος, Άκης Τηνιακός

*****

Στο ψάρεμα του surfcasting ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορες συνθήκες και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη προσαρμογή του εξοπλισμού.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι κατάλληλες αρματωσιές για τρεις βασικές περιπτώσεις και για πρώτη φορά οι νικητήριες αρματωσιές από τα τελευταία παγκόσμια πρωταθλήματα.

Εισηγητές μέλη της ομάδας Akis Tiniakos fishing team: Γιώργος Κυριαζής, Μάκης Σωφρονιάδης, Παύλος Καμπίτσης, Δημήτρης Ζόλκας, Δημήτρης Φώτος, Άκης Τηνιακός

___

Ώρα: 14:00 -15:00, Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor