Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.18.2023

Ψαροντούφεκο: Γιατί τόσες ανθρώπινες απώλειες;

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Γιατί τόσες ανθρώπινες απώλειες στο ψαροντούφεκο;

Τεχνικές: Ψαροτούφεκο / Ελεύθερη Κατάδυση | Εισηγητής: Τάσος Χάλαρης

***

« Η θάλασσα είναι πηγή ζωής για όλους και ειδικά για τους υποβρύχιους κυνηγούς που μέσα της βρίσκουν ένα διαφορετικό τρόπο να ζούνε ! Κι όμως, συνεχίζουμε να θρηνούμε ζωές φίλων ψαροκυνηγών που φεύγουν από κοντά ασκώντας το αγαπημένο μας χόμπι! Γιατί άραγε; Δεν αρκούν τα σχολεία ελεύθερης κατάδυσης και ψαροντούφεκου, τα σεμινάρια και οι οργανωμένες προσπάθειες που γίνονται υπό τις καλύτερες συνθήκες και από διακεκριμένους και καταξιωμένους εκπαιδευτές και δασκάλους του χώρου χρόνια τώρα; Γιατί άραγε δεν μπορούμε να χαρούμε τη θάλασσα όπως αρμόζει και ερχόμαστε συνεχώς απέναντι σε γεγονότα και καταστάσεις που μας θλίβουν και μας προβληματίζουν;

Θα έχουμε την ευκαιρία, στην έκθεση Boat and Fishing Show 2022 στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 16.00 έως 17.00 να κάνουμε μια ανοιχτή συζήτηση με θέμα: ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ; Ας βρεθούμε λοιπόν εκεί, και ας προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε τις ουσιαστικές αιτίες που τόσα χρόνια αποτελούν το μεγαλύτερο αγκάθι που μας εμποδίζει να διαχειριστούμε όλοι με ασφάλεια την αγαπημένη μας δραστηριότητα. Απώτερος στόχος και σκοπός μου είναι να μην ξαναθρηνήσουμε ποτέ κανένα… Σας περιμένω!

___

Ώρα: 18:00 – 19:00, Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor