Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.27.2019

ΨΑΡΕΜΑ με ηλεκτρονική άγκυρα MotorGuide

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

ΨΑΡΕΜΑ με ηλεκτρονική άγκυρα MotorGuide | Εισηγητές: Παναγιώτης Φιλόπουλος, Παναγιώτης Χατζηπλής

Tips & Tricks για ευκολότερα και αποδοτικότερα ψαρέματα!

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των MotorGuide για την Ελλάδα παρουσιάζει το σεμινάριο “ΨΑΡΕΜΑ με ηλεκτρονική άγκυρα MotorGuide”.

Οι Παναγιώτης Φιλόπουλος και Παναγιώτης Χατζηπλής, θα παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματα χρήσης μίας ηλεκτρικής εξωλέμβιας MotorGuide στα ψαρέματα μας. Ο αυτόματος πιλότος και η δυνατότητα παραμονής του σκάφους πάνω από ένα σταθερό σημείο ανεξάρτητα με τα ρεύματα και τον αέρα, είναι κάποιες μόνο από τις καινοτομίες των ηλεκτρικών κινητήρων της MotorGuide.

Σε αυτό το σεμινάριο θα αναλυθούν οι δυνατότητες χρήσης τους, και πως θα αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά τους στα καθημερινά ψαρέματά μας.

 

Μεγάλος Χορηγός Boat & Fishing Show 2019: ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Ώρα: 17:00 – 18:00 | Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor