Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.01.2019

Οι μεταλλάξεις στο ψαροτούφεκο

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Οι μεταλλάξεις στο ψαροτούφεκο

Οι Βασίλης Ζωνομέσης, Αποστόλης Μπέκας και Αλκιβιάδης Χατζηπροδρόμου θα παρουσιάσουν το σεμινάριο “Οι μεταλλάξεις στο ψαροτούφεκο”. Στο σεμινάριο θα αναφερθούμε στις αλλαγές που καταγράφουμε στο ψαροτούφεκο, τόσο από υλικής πλευράς όσο και ψυχογραφικά.

Τεχνικές: Υποβρύχια Αλιεία Ι Εισηγητές: Βασίλης Ζωνομέσης, Αποστόλης Μπέκας, Αλκιβιάδης Χατζηπροδρόμου (Labrax)

WHO IS WHO

Βασίλης Ζωνομέσης
Ο Βασίλης Ζωνομέσης είναι στο τιμόνι της Bleu Tec, κατασκευαστής εξειδικευμένου εξοπλισμού για την Ελεύθερη Κατάδυση και την Υποβρύχια Αλιεία. Είναι Εκπαιδευτής – εκπαιδευτών Ελεύθερης κατάδυσης και Υποβρύχιας Αλιείας CMAS-ΕΟΥΔΑ. Έχει πολλάκις διακριθεί στους αγωνιστικούς στίβους Υποβρύχιας αλιείας και Σκοποβολής. Έχει δώσει και συνεχίζει, αναρίθμητα εξειδικευμένα σεμινάρια και άρθρα.

Απόστολος Μπέκας
Γέννημα Πρέβεζας – θρέμμα Θεσσαλονίκης. Προγραμματιστής Η-Υ. Το 1980 άρχισε η ενασχόληση με το ψαροντούφεκο. Από το 1993 ως σήμερα συνεχίζετε η αδιάλειπτη συλλογική δράση με τα κοινά του ΣΦΥΚΘ (8 χρόνια ως πρόεδρος, 4 ως αντιπρόεδρος, 6 ως γραμματέας και 22 χρόνια ως υπεύθυνος τύπου). Ιδρυτικό μέλος ΠΕΕΑ – Xanthi Sp Club.

Αθλητής με πολλές διακρίσεις σε ενδοσυλλογικούς αλλά και διασυλλογικούς αγώνες ψαροντούφεκου και υποβρύχιας σκοποβολής.

Αρθρογράφος με πλέον των 90 εμπεριστατωμένων τεχνικών άρθρων σε περιοδικά υποβρύχιας αλιείας. Ερευνητής σε θέματα βελτίωσης τεχνικών χαρακτηριστικών λαστιχοβόλων αλλά και αεροβόλων όπλων.

Σχεδιαστής και δημιουργός της παγκόσμιας πατέντας αυτομάτου μηχανήματος δοκίμων λαστιχοβόλων ψαροντούφεκων από το 2004. Εκπαιδευτής Αυτόνομης Κατάδυσης PADI. Εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης ( FDI ), με προσωπική δράση εκπαίδευσης σε πολλές εκατοντάδες μαθητές και αθλητές ελεύθερης κατάδυσης.

Ιδιοκτήτης σχολής ελεύθερης κατάδυσης. Ιδιοκτήτης φυσικού καταστήματος με είδη κατάδυσης και αλιείας από το 1987. Ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του eshop – www.spearfish.gr. Υπεύθυνος ενημερωτικού καναλιού στο youtube – spearfish.gr. Εισηγητής σεμιναρίων Ψαροντούφεκου σε όλη σχεδόν την Ελλάδα .

Αλκιβιάδης Χατζηπροδρόμου (Labrax)
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Άρχισε το ψαροτούφεκο το 1984 σε ηλικία 16 ετών και από τότε το ασκεί αδιάληπτα. Ιδρυτικό μέλος του Xanthi Spearfishing Club και μέλος του Σ.Φ.Υ.Κ.Θ. Αρθρογράφος σε περιοδικά υποβρύχιας αλιείας. Δημιουργός και ιδιοκτήτης του του site Labrax.gr

Σχεδιαστής της σειράς προϊόντων Labrax. Υπεύθυνος ενημερωτικού καναλιού στο YouTube με θέμα το λαβράκι. Εισηγητής σεμιναρίων και σχολείων ρηχού Ψαροντούφεκου σε όλη την Ελλάδα.

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor