Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.12.2022

Light Rock Fishing (LRF) Masterclass | Ενυδρείο Δοκιμής Τεχνητών Δολωμάτων

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

POOL: Light Rock Fishing (LRF) Masterclass | Ενυδρείο Δοκιμής Τεχνητών Δολωμάτων

Τεχνικές: Light Rock Fishing (LRF) | Εισηγητής: Γιώργος Τυρίκος Εργάς

***

O Τυρίκος Εργάς Γιώργος είναι διδάκτορας Λαογραφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το συγγραφικό και ακτιβιστικό του έργο έχει λάβει αρκετές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (White Ravens Catalogue, βραβείο Raul Wallenberg του Συμβουλίου της Ευρώπης – 2016, βραβείο Αlexander Langer 2017). Ανάμεσα στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι και η ανθρωπολογία του ψαρέματος. Αρθρογραφεί στον ειδικό αλιευτικό τύπο εδώ και πολλά χρόνια (Βoat and FishingScale Magazine κ.α.) ενώ έχει διατελέσει Αρχισυντάκτης του περιοδικού Boat and Fishing Magazine την περίοδο 2019-2020. Έχει παραδώσει ψαρευτικά σεμινάρια τόσο καλεσμένος της έκθεσης Boat and Fishing Show, όσο και διαδυκτιακά αλλά και σε πολλά μέρης της χώρας.

Στον τομέα του LRF, όπου έχει επικεντρωθεί, έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως η DUO και η Palms στον σχεδιασμό νέων χρωματισμών για τα μεσογειακά νερά καθώς και στον σχεδιασμό καινοτόμων προϊοντων όπως το καλάμι «Twitcher» της εταιρίας Nerdfishing. Σε αυτό το σεμινάριο θα δωθεί έμφαση σε πιο εξεζητημένα θέματα του LRF όπως στις τεχνικές «ανάγνωσης» του τοπίου, στις τεχνικές ανάκτησης και στον σχεδιασμό στρατηγικής πριν και κατά το ψάρεμα. Το σεμινάριο αναφέρεται κυρίως σε προχωρημένους στην τεχνική αλλά θα μπορεί να ωφελήσει και όσους τώρα ξεκινούν ή επιθυμούν να ξεκινήσουν το LRF. Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα των εταιριών PalmsVarivas και Nerdfishing.

___

Ώρα: 18:00 -20:00, Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 | Ενυδρείο Δοκιμής Τεχνητών Δολωμάτων

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED