Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.07.2019

Ημερίδα: Η αναβίωση της Σκανταλόπετρας

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Τεχνική: Ελεύθερη Κατάδυση Ι Εισηγητής: Χρόνης Χλίτσιος, Ιωάννης Παλάντζας

Στα πλαίσια αναβίωσης και ανάδειξης της Σκανταλόπετρας του περιοδικού Boat & Fishing σε συνεργασία με τον αθλητή ελεύθερης κατάδυσης Χρόνη Χλίτσιο, διοργανώνεται η πρώτη Ημερίδα Ανάδειξης της Σκανταλόπετρας. Η ιστορία της ελεύθερης κατάδυσης ξεκινά με την σκανταλόπετρα. Έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα και αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά που οφείλουμε να προβάλλουμε.

Στο πρώτο μέρος εισηγητής θα είναι ο Dr. Ιωάννης Παλάντζας. εμπνευστής και υπεύθυνος διοργάνωσης μαραθώνιας κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης “ΣΚΥΛΛΙΑΣ”. Στο δεύτερο μέρος ο Χρόνης χλιτσιος απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α αθλητής ελεύθερης κατάδυσης με πολύ μεγάλες επιτυχίες και εξειδίκευση στην Σκανταλόπετρα.

Χρόνης Χλίτσιος: Τον Αύγουστο του 2017 στην λίμνη Ευβοίας και σε πραγματικά πολύ δύσκολες συνθήκες, έκανε με την σκανταλόπετρα επίδοση 106 μέτρα (κατάδυση με μία ανάσα), ένα μόλις μέτρο λιγότερο από το παγκόσμιο ρεκόρ του υπεραθλητή Herbert Nitsch.

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor