Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

11.25.2022

BLACK FRIDAY: από 9,90€ ταξιδεύεις για Boat & Fishing Show 2023 – Έκπτωση έως 70%

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Επωφεληθείτε από την προσφορά των αεροπορικών εταιριών και προσγειωθείτε στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023!

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά της Aegean/Olympic Air και της Sky Express και κλείστε τα εισιτήρια σας για την πληρέστερη ναυτική έκθεση στην Ελλάδα, την έκθεση Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την Sea & Tourism Expo στο  MEC Παιανίας, 9-12 Μαρτίου 2023.

Σκάφη, Κινητήρες, Ηλεκτρονικά, Ψάρεμα, Ψαροτούφεκο, Watersports, Θαλάσσιος Τουρισμός, Κατάδυση στο προσκήνιο στη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας!

Ακολουθούν τα λινκ των προσφορών και λεπτομέρειες, προγραμματίστε το ταξίδι σας και εξασφαλίστε τις καλύτερες δυνατές τιμές!

Η προσφορά της SKY EXRPESS ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και ισχύει για κρατήσεις θέσεων έως απόψε 25/11/2022 στις 23:59 για πτήσεις από 01/12/2022 έως 31/05/2023.

 • – Η έκπτωση εμφανίζεται στο ναύλο με τίτλο «Offer».
 • – Στην αναζήτηση πτήσεων, οι τιμές που εμφανίζονται στο ναύλο “Offer” είναι ήδη υπολογισμένες με την έκπτωση της προσφοράς.
 • – Η τιμή εισιτηρίου των 9,90€ αφορά δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Ικαρία, Νάξο, Μήλο, Πάρο, Κύθηρα, Κάρπαθο.
 • – H τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Αλεξανδρούπολη, Λήμνο, Ηράκλειο, Χίο διαμορφώνεται από 16,30€.
 • – H τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Χανιά διαμορφώνεται από 22,72€.
 • – H τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο διαμορφώνεται από 23,08€.
 • – Η τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Θεσσαλονίκη είναι διαμορφώνεται από 23,57€.
 • – Η τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ προς Ρόδο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Μυτιλήνη, Σάμο διαμορφώνεται από 34,99€.
 • – Η τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ προς Σκιάθο, Μήλο, Ηράκλειο, Πάρο, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθο, Κάρπαθο, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Κεφαλονιά, Χίος, Νάξο, Λήμνος, Θεσσαλονίκη, διαμορφώνεται από 35,99€.
 • – H τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Σκιάθο 36,64€.
 • – H τιμή εισιτηρίου για δρομολόγια ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ από Ζάκυνθο διαμορφώνεται από 37,13€.

 

Για να βρείτε τα εισιτήρια σας με SKY EXRPESS πατήστε εδώ: https://www.skyexpress.gr/el/news/black-friday-offer

Black Friday από την Aegean: Μόνο για σήμερα όλες οι πτήσεις με έως -70%

Η σημερινή Παρασκευή, Black Friday, δεν μοιάζει με καμία άλλη! Έκπτωση έως 70% σε όλες τις πτήσεις από την Aegean. Ναι, καλά διαβάσατε, σε όλες τις πτήσεις. Ψυχραιμία, προλαβαίνετε ακόμη να κλείσετε όλα τα επόμενα ταξίδια σας.

Η προσφορά αφορά τις κρατήσεις που θα γίνουν στις 25/11/2022, για πτήσεις μεταξύ 16/01/2023 και 28/10/2023.

Όροι και Προϋποθέσεις: Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις του δικτύου μας με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Η προσφορά αφορά σε πτήσεις που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air, για κρατήσεις που θα γίνουν στις 25/11/2022 (00:01-23:59) και για πτήσεις από 16/01/2023 έως και 28/10/2023. Εξαιρούνται όλες οι πτήσεις με κοινό κωδικό.

Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων.

Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 70%, 40% και 30%.

Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε ναύλου. Η έκπτωση δεν αφορά στους φόρους. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class.

Η προσφορά λήγει στις 25/11/2022 23:59 ώρα Ελλάδας.

Για να βρείτε τα εισιτήρια σας με AEGEAN AIR πατήστε εδώ: https://el.aegeanair.com/#

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor