Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.14.2023

Αυλαία με νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για τη ναυτική έκθεση Boat & Fishing Show 2023

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση BOAT & FISHING SHOW 2023, αφήνοντας μία μοναδική εμπειρία σε εκθέτες και επισκέπτες!

Η BOAT & FISHING SHOW 2023, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την SEA & TOURISM EXPO, επιβεβαίωσε για ακόμη μια χρονιά τον τίτλο της μεγαλύτερης θαλασσινής έκθεσης με εξαιρετικά υψηλή επισκεψιμότητα καθόλη την διάρκεια λειτουργίας!

 

Η 8η BOAT & FISHING SHOW 2023, διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, υποδέχθηκε ως εκθέτες πλήθος επιχειρήσεων, ναυπηγεία σκαφών, αντιπροσώπων διεθνών brand σκαφών αναψυχής, εισαγωγείς και κατασκευαστές ειδών αλιείας, ελεύθερης κατάδυσης – ψαροτούφεκου και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο των watersports.

 

Περισσότεροι από 37.000 φίλοι της θάλασσας αλλά και εμπορικοί επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες στους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, το σκάφος, το ψάρεμα, τα θαλάσσια σπορ και τον θαλάσσιο τουρισμό.

 

Η διοργανώτρια εταιρία Pelagic Expo, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας και ανανεώνει το ραντεβού εκθετών και επισκεπτών, όσον αφορά την Αθήνα, για τις 7-10 Μαρτίου του 2024!  

 

Παράλληλα, ετοιμάζεται για φέτος το φθινόπωρο (Φθινόπωρο 2023), η THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW – SEA & TOURISM EXPO, η μεγαλύτερη ναυτική έκθεση της Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED