Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.10.2023

Άνοιξαν οι πύλες της έκθεσης σκαφών, αλιείας και θαλασσίων σπορ, Boat & Fishing Show 2023 (ΦΩΤΟ)

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε στη πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης Boat & Fishing Show 2023, που πραγματοποιείται από τις 9 Μαρτίου έως και την Κυριακή 12 Μαρτίου στο MEC Παιανίας.

Οι φετινοί επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν μεταξύ 250 εκθετών, αρκετά αναβαθμισμένη από την προηγούμενη χρονιά.

Πολλά περισσότερα σκάφη, φουσκωτά και πλαστικά, βάρκες για ψάρεμα, είδη αλιείας και κατάδυσης, εξοπλισμό watersports και υπηρεσίες από εταιρίες που δραστηριοποιούνται με 3 βασικούς άξονες, το σκάφος, το ψάρεμα και το θαλάσσιο τουρισμό.

 

Η EKO στηρίζει ως χρυσός χορηγός την έκθεση «BOAT & FISHING SHOW 2023», ενισχύοντας έναν σημαντικό θεσμό του κλάδου των σκαφών και της συνολικής θαλάσσιας δραστηριότητας.

Από Παρασκευή 10 Μαρτίου, ξεκινούν και τα σεμινάρια και ημερίδες. Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστεί το νέο καθεστώς που ισχύει για τα τρέιλερ, την ηλεκτροκίνηση στα σκάφη και άλλα σεμινάρια σχετικά με τη χρήση ηλεκτρονικών βοηθημάτων σκαφών αναψυχής, τεχνικές ψαρέματος, ψαροτούφεκου και ελεύθερης κατάδυσης. Τη πλήρη λίστα σεμιναρίων μπορείτε να δείτε στο site της έκθεσης Boat & Fishing Show 2023, και συγκεκριμένα στο λινκ: https://www.boatfishingshow.gr/seminar/

Τέλος, για τους επισκέπτες της έκθεσης, πραγματοποιείται μεγάλος διαγωνισμός με δώρο μία μεγάλης αξίας, και συγκεκριμένα μία ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή πλώρης με ενσωματωμένο GPS & Αυτόματο σύστημα πλοήγησης, μάρκας HAIBO, ευγενική χορηγία της EVAL.

 

Οι επισκέπτες θα πρέπει να αναζητήσουν το QR του διαγωνισμού σε γραφικά εντός της έκθεσης, να συμπληρώσουν τα στοιχειά τους και να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023!

 

Ώρες Λειτουργίας της Έκθεσης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Μαρτίου 2023 | 15:00 – 21.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Μαρτίου 2023 | 10:00 – 21.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Μαρτίου 2023 | 10:00 – 21.00

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6 €

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301, 190 02 Παιανία Αττικής

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Τηλ.: 2109700855

www.boatfishingshow.gr Φωτογραφίες:  

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor