Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.16.2024

MAZZIENA RIBS – Ναυπήγηση Σκαφών

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία MAZZIENA RIBS – Ναυπήγηση Σκαφών, συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα– Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

To νέο καμπινάτο φουσκωτό σκάφος Mazziena 26C αναβαθμίζει το ναυτικό τουρισμό σε άλλο επίπεδο!

Στην Boat & Fishing Show παρουσιάστηκε το νέο καμπινάτο Mazziena, μία δυναμική παρουσία με την έκδοση Dual Cabin στα 8 μέτρα όπου ξεχωρίζει για την αξιοπλοΐα, σχεδίαση, ποιότητα, άνεση, λειτουργικότητα, ασφάλεια και αντοχή.

Το 2024, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά στο περίπτερο της MAZZIENA RIBS, και ένα δεύτερο σκάφος, το νέο μοντέλο της εταιρίας την ανοιχτή έκδοση Mazziena 26 SP.

 

Σχετική Εικόνα

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor