Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

03.05.2018

LET΄S GO FISHING – IOS

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η LET΄S GO FISHING – IOS στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea&tourism expo.

Στην πανέμορφη Ίο, ένα από τα πλέον τουριστικά νησιά του Αιγαίου, εδρεύει στο λιμάνι από το 2015, το κατάστημα Ειδών Αλιείας – Ενοικιάσεις Σκαφών Let’s go Fishing – Ios. Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Ιαπωνικής εταιρίας Seafloor Control. Επιπλέον, είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της υποβρύχιας κάμερας Hook – eye σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι νέες κάμερες Hook – Eye είναι σχεδιασμένες για έντονη δράση σε σχεδόν κάθε είδους ψαρέματος, υποβρυχίων δραστηριοτήτων αλλά και ερευνών. Διαθέτουν εύκολη εφαρμογή σε κάθε είδους πετονιά ή νήμα χωρίς κόμπους. Υδροδυναμικό σχέδιο χωρίς έξτρα θήκη και κουμπιά. Κολυμπάει σαν τεχνητό ψάρι έως και 10 κόμβους στη σύρτη αφρού. Δέχεται βαρίδι, το οποίο περιέχεται στη συσκευασία, για ψάρεμα με ζωντανό, καθώς επίσης και led φωτισμό όταν φτάσει στο βυθό. Η ενεργοποίηση γίνεται απλά, με ένα μαγνητικό βραχιόλι.

Στο κατάστημα Let’s go Fishing – Ios θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από είδη αλιείας, ναυτιλιακά, ηλεκτρονικά σκαφών και μια τεράστια ποικιλία προϊόντων που αφορούν το ψάρεμα, το σκάφος και τη θάλασσα. Στο Let’s go Fishing – Ios θα βρείτε μια μοναδική υπηρεσία, που δημιουργήθηκε με μεράκι και όραμα, έτσι ώστε να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να χαρούν τα καταγάλανα νερά μας, το λαμπερό ήλιο, στοιχειά γενναιόδωρα στη χώρα μας. Οι υπηρεσίες μας είναι το ψάρεμα, οργανωμένα ταξίδια με περιηγήσεις σε μοναδικές παράλιες, ενοικιάσεις σκαφών. Υψηλού επίπεδου υπηρεσίες για την οικογένεια, τους φίλους σας.

Το κατάστημα διαθέτει πλέον και eshop, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε στο www.letsgofishing-shop.gr

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor