Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

03.15.2016

Sea Tours – Lifetime experience

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία Sea Tours αποκλειστικά και μόνο στην Έκθεση Boat & Fishing Show στο Helexpo Maroussi 2016! Ζήστε μια μοναδική εμπειρία νοικιάζοντας ένα φουσκωτό σκάφος, εξερευνήστε τα πανέμορφα ελληνικά νησιά και απολαύστε ξέγνοιαστες ειδυλλιακές στιγμές στα διάσημα νερά της Μεσογείου!

Περάστε αξέχαστες στιγμές διοργανώνοντας ημερήσιες ή και πολυήμερες διακοπές στα ελληνικά νησιά. Χαρείτε τον Ήλιο και τη θάλασσα, περιπλανηθείτε στις πιο διάσημες αλλά και τις πιο απρόσιτες από στεριά παραλίες της Ελλάδας. Αναζητείστε τις πιο απομονωμένες παραλίες, γευθείτε στιγμές χαράς αλλά και περιπέτειας μόνοι ή με την παρέα σας. Τα σκάφη μας είναι διαθέσιμα για ενοικίαση όλο το χρόνο, έτοιμα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της θάλασσας. Σας περιμένουμε να οργανώσουμε μαζί τις διακοπές σας, ενοικιάζοντας ένα από τα φουσκωτά μας σκάφη, και δεσμευόμαστε ότι οι διακοπές σας θα σας μείνουν αξέχαστες.

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED