Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.22.2019

Let΄s Go Fishing – Ios

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η LET΄S GO FISHING – IOS συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Στην πανέμορφη Ίο, ένα από τα πλέον τουριστικά νησιά του Αιγαίου, εδρεύει στο λιμάνι από το 2015, το κατάστημα Ειδών Αλιείας – Ενοικιάσεις Σκαφών Let’s go Fishing – Ios. Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Ιαπωνικής εταιρίας Seafloor Control. Επιπλέον, είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της υποβρύχιας κάμερας Hook – eye σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι νέες κάμερες Hook – Eye είναι σχεδιασμένες για έντονη δράση σε σχεδόν κάθε είδους ψαρέματος, υποβρυχίων δραστηριοτήτων αλλά και ερευνών. Διαθέτουν εύκολη εφαρμογή σε κάθε είδους πετονιά ή νήμα χωρίς κόμπους.

Υδροδυναμικό σχέδιο χωρίς έξτρα θήκη και κουμπιά. Κολυμπάει σαν τεχνητό ψάρι έως και 10 κόμβους στη σύρτη αφρού. Δέχεται βαρίδι, το οποίο περιέχεται στη συσκευασία, για ψάρεμα με ζωντανό, καθώς επίσης και led φωτισμό όταν φτάσει στο βυθό. Η ενεργοποίηση γίνεται απλά, με ένα μαγνητικό βραχιόλι.κατάστημα Let’s go Fishing – Ios θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από είδη αλιείας, ναυτιλιακά, ηλεκτρονικά σκαφών και μια τεράστια ποικιλία προϊόντων που αφορούν το ψάρεμα, το σκάφος και τη θάλασσα.

Στο Let’s go Fishing – Ios θα βρείτε μια μοναδική υπηρεσία, που δημιουργήθηκε με μεράκι και όραμα, έτσι ώστε να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να χαρούν τα καταγάλανα νερά μας, το λαμπερό ήλιο, στοιχειά γενναιόδωρα στη χώρα μας. Οι υπηρεσίες μας είναι το ψάρεμα, οργανωμένα ταξίδια με περιηγήσεις σε μοναδικές παράλιες, ενοικιάσεις σκαφών. Υψηλού επίπεδου υπηρεσίες για την οικογένεια, τους φίλους σας.

Τη Let΄s Go Fishing – Ios θα τη βρείτε στο περίπτερο D.50

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED