Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.10.2016

Ψυκτοδυναμικη

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η ΨΥΚΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στην Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2016.

Η εταιρία, από το 1997, σε συνεργασία με μεγάλους και καταταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας και του yachting, με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την ψύξη, τον κλιματισμό και την παραγωγή πάγου.

Η Ψυκτοδυναμική έχει τη δυνατότητα κάλυψης πολλαπλών απαιτήσεων και αναγκών με μονάδες από 5.000Btu/h, για ένα μικρό σκάφος έως και 650.000Btu/h, για ένα Megayacht και με τάση 12V- 24V- 220V -380V.

Από το 2010 η εταιρία  προτείνει λύσεις και στην παραγωγή γλυκού νερού από τη θάλασσα με μο­νάδες από 35Lt/h έως 3.000Lt/h με τάση 12V – 24V- 220V- 380V- 440V, όλες πιστοποιημένες με ISO9001, EQA-UKAS.

Όλες οι μονάδες είναι πλήρως αυτοματοποιημένες έτσι ώστε να προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα στις ανάγκες του σκάφους  και προσφέρουν δυνατότητα τηλεπαρακολούθησής τους από τη γέφυρα αλλά και μέσω του προσωπικού σας υπολογιστή.

Δείτε από κοντά στην Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2016 όλα τα νέα προιόντα της και γνωρίστε τις υπηρεσίες της.

 

 

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor