ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.11.2018

Τechni Ice

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η TECHNI ICE συμμετέχει στη διπλή έκθεση Ψάρεμα Σκάφος | BOAT & FISHING SHOW 2018 – ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ | SEA & TOURISM EXPO.

Το κύριο προϊόν της εταιρείας είναι ο τεχνητός πάγος “Τechni Ice”, ένα κορυφαίας ποιότητας καινοτομικό και επαναχρησιμοποιήσιμο υποκατάστατο πάγου, με ψυκτική ικανότητα 6 φορές μεγαλύτερη από τον κανονικό πάγο.

Ο τεχνητός πάγος Techni Ice εφευρέθηκε και αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στην Αυστραλία από την ¨Global National Australia Pty Ltd¨ (www.techniice.com) όπου και κατασκευάζεται αποκλειστικά. Από την αρχή της παραγωγής του και μετά, το προιόν έχει υποστεί επαναστατικές βελτιώσεις και έχουν αναπτυχθεί διάφορα μοντέλα, με τελευταία εξέλιξη το μοντέλο HDR (Heavy Duty Re-usable).

Ο τεχνητός πάγος Techni Ice εξάγεται σε 18 χώρες παγκοσμίως και είναι πρώτος σε πωλήσεις στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μεγάλης Βρετανίας και της Αυστραλίας. Το προιόν βρίσκει εφαρμογές σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, στο χώρο του camping και της αλιείας, στον κλάδο της Ιατρικής και της Φαρμακευτικής, της φιλοξενίας, των μεταφορών και του catering, καθώς και σε πλήθος άλλες χρήσεις.

Η Τechni Ice Ηellas διαθέτει, επίσης, μια σειρά υψηλής ποιότητας φορητών ψυγείων, κατασκευασμένων με δυο διαφορετικές μεθόδους χύτευσης, την περιστροφική και τη μέθοδο χύτευσης ψεκασμού (roto-moulding and injection-moulding), τα οποία διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Kατασκευασμένα από ενισχυμένο πλαστικό, είναι ιδανικά για camping, ψάρεμα καθώς και επαγγελματικές μεταφορές (ψυχρές και θερμές), ευαίσθητες στη θερμοκρασία.

Δείτε από κοντά τα ψυγεία της Techni ice, και προμηθευτείτε τεχνητό πάγο, στην έκθεση Boat&fishing SHOW 2018, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI 16-18 Μαρτίου 2018.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image