Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.24.2023

ΟCEANIC Team

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία ΟCEANIC Team συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η ΟCEANIC Team δραστηριοποιείται στον ελλαδικό χώρο τα 30 τελευταία χρόνια κατακτώντας καθημερινά την εμπιστοσύνη του Έλληνα ψαρά.

Βρίσκεται δίπλα του δια ζώσης με τον φυσικό της χώρο, τα social media και την συμμετοχή της σε κάθε ενέργεια και κάθε μέσο του χώρου.

Κατακτά την ελληνική αγορά βήμα-βήμα, με αξιόπιστα και οικονομικά εργαλεία ψαρέματος, με τεχνογνωσία και έμπειρους συνεργάτες.

Η εταιρεία ΚΕFALAS FISHING TEAM και η OCEANIC Team, με μια τεράστια γκάμα προϊόντων και εταιρειών ειδών αλιείας κάτω από την ομπρέλα τους, συμμετέχουν στην Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα 2023 και σας περιμένουν.

Τrust the Experts.

Την OCEANIC Team θα τη βρείτε στο περίπτερο Α.56a

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor