Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.05.2022

Extreme RIB – Γιώργος Νέγκρης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Extreme RIB του Γιώργου Νέγκρη συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος – Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η Extreme RIB παρουσιάσει ένα από τα μεγαλύτερα πεντάμετρα της αγοράς, το Extreme 499, με νέα σχεδίαση, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και πλεύση που συναρπάζει!

Η εταιρία ξεκίνησε από τον Γιώργο Νέγκρη το 2001 ανοίγοντας το παρκινγκ σκαφών με την επωνυμία CAPTAIN’S BAY.

Οι κύριες δραστηριότητες είναι:
Κατασκευή, εμπορία σκαφών, εξωλέμβιων, τρέιλερ, ναυτιλιακών, service σκαφών, τροποποιήσεις και τοποθέτηση αξεσουάρ σκαφών καθώς και μεταφορές σκαφών.

Το 2003 και μετά από πολυετή ενασχόληση του με τους αγώνες φουσκωτών σκαφών και την κατασκευή σκαφών για άλλες εταιρίες του χώρου, άρχισε την κατασκευή του πρώτου του σκάφους με την επωνυμία GENE και μοντέλο σκάφους το GENE 24. Το ίδιο χρονικό διάστημα κατασκευάζονται και τρία μοντέλα: 260, 290 και 320.

Το 2007 βγαίνει στην παραγωγή ένα ακόμη μοντέλο με την επωνυμία GENE 675 VTR με πρωτοποριακό DECK για αμιγώς τουριστική χρήση.

Το 2009 γίνεται συμφωνία με την Sunsation powerboats για την παραχώρηση σχεδίων για την κατασκευή ενός ακόμα πρωτοποριακού σκάφους απευθυνόμενο σε αυτούς που τους αρέσει η ταχύτητα με μικρούς κινητήρες, η τέλεια πλεύση και οι άπλετοι χώροι. Το σκάφος αυτό παράγεται με την ονομασία GENE 32.

Το 2016 γίνεται εξαγορά της εταιρείας GRECO MARINE μαζί με τα μοντέλα της εταιρείας, και πλέον η εταιρεία μεταφέρεται στον ίδιο χώρο στα Γλυκά Νερά όπου και θα παράγονται όλα τα σκάφη (φουσκωτά-πλαστικά) στο ναυπηγείο μας.
Όλα μας τα σκάφη ελέγχονται σε όλα τα στάδια παραγωγής τους, μοντάρονται και παραδίδονται στον πελάτη έτοιμα προς χρήση για απροβλημάτιστα μίλια. Τα σκάφη μας είναι εγκεκριμένα από την ΕΟΚ (CE πιστοποίηση) και συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων σκαφών, καθώς αναλαμβάνει και την πώληση του σκάφους σας.
Επίσης διαθέτει επαγγελματικά οχήματα για την μεταφορά του σκάφους σας όπου χρειαστεί.

Θα βρείτε την εταιρία Extreme RIB – Γιώργος Νέγκρης στο περίπτερο Β.16

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED