Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.19.2017

XLARGE

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία XLARGE και η HYDROwrapping στην Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος Boat & Fishing Show 2017.

Η υδροβαφή όπως ακριβώς ονοµάζεται στα ελληνικά, είναι µια µέθοδος µε την οποία µπορείς να δώσεις χρώµα και σχέδιο σε οποιαδήποτε επιφάνεια µπορεί να βυθιστεί στο νερό. Από ένα απλό αντικείµενο έως και πολύπλευρα αντικείµενα (3D). Η διαδικασία επεξεργασίας της υδροφαβής είναι ακριβώς η ίδια µε τη βαφή ενός αυτοκινήτου: Τρίψιµο, στοκάρισµα, αστάρι, βαφή και τέλος το βερνίκι. Ανάµεσα στο στάδιο της βαφής και του βερνικού µεσολαβεί η υδατοβαφή!

Το σχέδιο της υδροβαφής που έχει επιλεγεί µέσα από µια τεράστια γκάµα σχεδίων όπως ανθρακόνηµα, ξύλο, φωτιές, γεωµετρικά σχέδια κλπ. έρχεται και «κολάει» µε µια ιδαίτερη τεχνοτροπία επάνω στο αντικείµενο. Το αποτέλεσµα είναι άψογο και το φινίρισµά του µοναδικό, δίνοντας µία διαφορετική πινελιά στο αντικέιµενό σας, το οποίο µπορεί να είναι αξεσουάρ αυτοκινήτου, µηχανής, σκάφους, hobby, µουσικά όργανα, όπλα κλπ. Η HYDROwrapping εχοντας την υποστήριξη της ήδη καταξιωµένης στον χώρο των εκτυπώσεων XLARGE, σας εγγυάται για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσµα.

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED