Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

01.10.2023

Technava SA – Lowrance

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία Technava SA – Lowrance συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η εταιρία ΤΕΧΝΑΒΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1968 με σκοπό να παρέχει εξοπλισμό πλοίων και τεχνική υποστήριξη στην ελληνική ναυτιλία. Σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην προμήθεια, εγκατάσταση και επισκευή εξοπλισμού σε πλοία παντός τύπου.  Το τμήμα ηλεκτρονικών της ΤΕΧΝΑΒΑ ασχολείται με την προμήθεια και υποστήριξη ηλεκτρονικού ναυτιλιακού εξοπλισμού, αποκλειστική αντιπρόσωποι και κεντρικοί διανομείς της LOWRANCE Marine electronics από το 1980, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η LOWRANCE marine electronics είναι υπεύθυνη για μερικές από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον χώρο της αλιείας με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και για πάνω από 60 χρόνια η LOWRANCE κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά των ηλεκτρονικών ναυτικών βοηθημάτων.

Στην έκθεση  BOAT & FISHING SHOW 2022 – SEA & TOURISM EXPO 2023, θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα της LOWRANCE καθώς και συσκευές από το “LOWRANCE Museum”, το μοναδικό καινοτόμο project που δείχνει την εξέλιξη των ηλεκτρονικών συσκευών “..Από το 1957 έως σήμερα”.

Την Technava SA θα βρείτε στο περίπτερο B.60

 

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor