Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

03.23.2019

South Motors – Trygons

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η South Motors συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2019, που θα πραγματοποιηθεί 29-31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi.

Μετά την επιτυχημένη σχεδίαση και κατασκευή του Trygons Ecorunner 590, μια νέα συνεργασία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Η South Motors, γνωστή για τις ανακατασκευές της στα LandRover Defender, αναλαμβάνει την προώθηση των Trygons Ecorunner 590 και την επανασχεδίαση νέου custom edition – made to order “Trygons Five Nine”.

Παραμένουν όλα τα κύρια χαρακτηριστικά από το Ecorunner590 και προστίθενται στοιχειά εμπνευσμένα από το LR Defender. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην έκθεση Boat & Fishing Show 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες:

South Motors: 210 9689525
www.trygonsboats.gr

Τη South Motors θα βρείτε στο περίπτερο B.33 – B.35

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor