Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

03.01.2022

Smart Fishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το κατάστημα  Smart Fishing συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος  – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Η εταιρεία Smart Fishing είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Ιαπωνικών εταιρειών NISSIN ARES, HARIMITSU SUMIZOKU, UNITIKA, GAN CRAFT καθώς και των εταιρειών YKR, SPANISH LURES, RAIS και KASHIMA. Επίσης εκπροσωπεί τις εταιρείες AKAMI, RUI και την Ιαπωνική SMITH. Τα προϊόντα των εταιρειών που εκπροσωπεί το SMART FISHING επιλέγονται με βάση τις ανάγκες των θαλασσών μας και απευθύνονται σε εξειδικευμένες τεχνικές όπως είναι το Spinning, Eging, LRF, Shore Jigging αλλά και πολλές τεχνικές από βάρκα.

Έτσι στο SMART FISHING μπορείτε να βρείτε τα πάντα από εξειδικευμένο ψαρευτικό εξοπλισμό και το πιο σημαντικό έμπειρο προσωπικό που μπορεί να σας κατευθύνει σωστά και με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

Το κατάστημα Smart Fishing θα βρείτε στο περίπτερο B.42

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor