Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

01.10.2023

Meandros Spearfishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H Meandros Spearfishing συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα– Boat & Fishing Show 2023,  9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Στο περίπτερο της εταιρείας θα βρούμε μια μεγάλη γκάμα από ψαροτούφεκα και τα παρελκόμενά τους, μηχανισμούς σκανδάλης, βέργες, μουλινέ, λάστιχα, καμπάνες κ.λπ. Επίσης θα υπάρχει ό,τι είναι απαραίτητο σε ένα υποβρύχιο ψαροκυνηγό, στολές κατάδυσης, πέδιλα και λεπίδες, μάσκες και αναπνευστήρες, ζώνες, έρματα και καταδυτικά μαχαίρια. Σε ειδικά σταντ θα βρούμε σάκους μεταφοράς και είδη ρουχισμού, όλα με την απαράμιλλη ποιότητα της εταιρείας Μeandros.

Η εταιρεία Meandros δημιουργήθηκε το 2008 παρουσιάζοντας πρωτοποριακά προϊόντα με καινοτόμα σχεδίαση, ποιοτική κατασκευή και εξαιρετική λειτουργία, όπως το πρωτοποριακό μουλινέ ΜΙΤΟΣ, που έγινε και παραμένει σημείο αναφοράς στον τομέα του.

Η συνεχής ερεύνα και μελέτη πάνω σε νέες καινοτόμες ιδέες, σε συνδυασμό με την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών και συνεχών πειραματισμών μέσα και έξω από το νερό έφεραν στο φως καινοτόμα, ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα.

Πολύ σύντομα τα προϊόντα Meandros έγιναν δημοφιλή και απέκτησαν φανατικούς χρήστες στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, όντας η βασική επιλογή όχι μονό απαιτητικών ψαροτουφεκάδων αλλά και καταξιωμένων αθλητών υποβρύχιας  αλιείας.

www.meandros-sub.com

Τη Meandros Spearfishing θα τη βρείτε στο περίπτερο Α.68

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor