Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.20.2019

Workshop – Kraniotis

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Workshop Κρανιώτης συμμετέχει στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2019 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2019 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Για περισσότερα από 25 χρόνια, τα Sea-Doo  έχουν σταθεί στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας των jet ski. Ο κατάλογος με τις πρωτιές συνεχίζετε, έχοντας αποκτήσει τεράστια  εμπειρία, ενώ όλα τα επιτεύγματά μας είχαν ένα απλό στόχο – να δώσουμε σε όλους τους πελάτες μας μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία νερού.

Για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται η πιο προηγμένη τεχνολογία στον κόσμο, προσφέροντας ένα επίπεδο ελέγχου που δεν έχετε ξαναδεί στο νερό. Η εταιρία seadoo προσφέρει  μια πληθώρα από πρωτιές για σκάφη: το πρώτο και μοναδικό στο νερό σύστημα πέδησης, το πρώτο πραγματικό σύστημα ανάρτησης σε ένα σκάφος και ένα κλιμακωτό σχεδιασμό γάστρας. Επίσης, έχει τον πιο προηγμένο έλεγχο γκαζιού ενώ απογειώνονται με  τον θρυλικό κινητήρα BRP Rotax που έχει σχεδιαστεί ειδικά για θαλάσσια χρήση.

Θα βρείτε το WorkShop στο περίπτερο C.38-C.40

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor