Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.09.2020

Furuno Hellas S.A.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Furuno Hellas S.A συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η Furuno Hellas S.A. θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα σειρά Πολυμηχανημάτων Furuno NAVnet TZ Touch3, στην Έκθεση Boat & Fishing Show 2020.

Στο περιπτερό της θα βρείτε επίσης τα GP-1871 F και GP-1971 F, το Navpilot 300 και άλλα σύγχρονα και επαναστατικά ηλεκτρονικά βοηθήματα ναυσιπλοΐας!

Η εποχή της τρισδιάστατης απεικόνισης του βυθού και των ψαριών έχει έρθει με το DFF3D. Δείτε από κοντά όλα αυτά που φαντάζεστε ότι συμβαίνουν στον βυθό σε πραγματική 3D απεικόνιση!

Παράλληλα θα δούμε και όλα τα άλλα ηλεκτρονικά της Ιαπωνικής φίρμας όπως: Τη σειρά Πολυοργάνων FI-70 Series για χρήση σε Ιστιοπλοϊκά σκάφη, το Επαναστατικό Σύστημα Αυτόματου Πιλότου Navpilot 711C SABIKI Mode που κρατάει την θέση του σκάφους όπου επιθυμεί ο χειριστής.

Θα γνωρίσουμε από κοντά τα νέα µοντέλα FCV-628 & FCV-588  που έχουν ισχύ 600W (FCV-628) και 1kW (FCV-588), είναι εξοπλισμένα µε το βραβευμένο ψηφιακό φίλτρο FDF (Furuno Digital Filter). Ενσωματώνουν τις καινοτόμες Accufish (υπολογισµός µήκους ψαριού), Bottom Discrimination Mode (ανάλυση υλικών πυθµένα) και Post Processing Gain control (ρύθμιση και αλλαγή ευαισθησίας σε όλο το ιστορικό της οθόνης).

Τη Furuno Hellas S.A. θα βρείτε στο περίπτερο B.29-B.41

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor