Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.05.2022

Extreme RIB – Γιώργος Νέγκρης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Extreme RIB του Γιώργου Νέγκρη συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος – Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η Extreme RIB παρουσιάσει ένα από τα μεγαλύτερα πεντάμετρα της αγοράς, το Extreme 499, με νέα σχεδίαση, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και πλεύση που συναρπάζει!

Η εταιρία ξεκίνησε από τον Γιώργο Νέγκρη το 2001 ανοίγοντας το παρκινγκ σκαφών με την επωνυμία CAPTAIN’S BAY.

Οι κύριες δραστηριότητες είναι:
Κατασκευή, εμπορία σκαφών, εξωλέμβιων, τρέιλερ, ναυτιλιακών, service σκαφών, τροποποιήσεις και τοποθέτηση αξεσουάρ σκαφών καθώς και μεταφορές σκαφών.

Το 2003 και μετά από πολυετή ενασχόληση του με τους αγώνες φουσκωτών σκαφών και την κατασκευή σκαφών για άλλες εταιρίες του χώρου, άρχισε την κατασκευή του πρώτου του σκάφους με την επωνυμία GENE και μοντέλο σκάφους το GENE 24. Το ίδιο χρονικό διάστημα κατασκευάζονται και τρία μοντέλα: 260, 290 και 320.

Το 2007 βγαίνει στην παραγωγή ένα ακόμη μοντέλο με την επωνυμία GENE 675 VTR με πρωτοποριακό DECK για αμιγώς τουριστική χρήση.

Το 2009 γίνεται συμφωνία με την Sunsation powerboats για την παραχώρηση σχεδίων για την κατασκευή ενός ακόμα πρωτοποριακού σκάφους απευθυνόμενο σε αυτούς που τους αρέσει η ταχύτητα με μικρούς κινητήρες, η τέλεια πλεύση και οι άπλετοι χώροι. Το σκάφος αυτό παράγεται με την ονομασία GENE 32.

Το 2016 γίνεται εξαγορά της εταιρείας GRECO MARINE μαζί με τα μοντέλα της εταιρείας, και πλέον η εταιρεία μεταφέρεται στον ίδιο χώρο στα Γλυκά Νερά όπου και θα παράγονται όλα τα σκάφη (φουσκωτά-πλαστικά) στο ναυπηγείο μας.
Όλα μας τα σκάφη ελέγχονται σε όλα τα στάδια παραγωγής τους, μοντάρονται και παραδίδονται στον πελάτη έτοιμα προς χρήση για απροβλημάτιστα μίλια. Τα σκάφη μας είναι εγκεκριμένα από την ΕΟΚ (CE πιστοποίηση) και συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων σκαφών, καθώς αναλαμβάνει και την πώληση του σκάφους σας.
Επίσης διαθέτει επαγγελματικά οχήματα για την μεταφορά του σκάφους σας όπου χρειαστεί.

Θα βρείτε την εταιρία Extreme RIB – Γιώργος Νέγκρης στο περίπτερο Β.16

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor