Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.19.2020

Extreme Divers

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Οι Extreme Divers συμμετέχουν την έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi.

Οι Extreme Divers δραστηριοποιούνται στο χώρο της κατάδυσης από το 1996, στη σχολή μας μπορείτε να λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όπως εκπαίδευση αυτοδυτών όλων των επιπέδων, εκδρομές με το 11 μέτρων σκάφος μας, εκδρομές στο εξωτερικό, καθώς και εξοπλισμό των πιο διάσημων εταιρειών στο 160 τ.μ. φυσικό μας κατάστημα, αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.extremedivers.gr, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα μας που εδρεύει στην Ηλιούπολη, στην οδό Κυπρίων Ηρώων 24 καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο facebook.com/extremedivers.gr και στο Instagram στο extreme_divers.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα μπορείτε να μας βρείτε στο περίπτερο D65, όπου θα σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα της εταιρείας BigBlue καθώς και τα νέο led εγχρώμο computer Deepblu Cosmic+ Gen5, σε τιμή έκπληξη!

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor