Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

02.28.2016

Delipoulios Marine

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το όνομα Δεληπούλιος στην Ελλάδα είναι συνδεδεμένο με το φουσκωτό σκάφος. Η εταιρεία DELIPOULIOS MARINE έχοντας ήδη περάσει στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιείται στο χώρο της θάλασσας και σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης για όλα τα θέματα γύρω από τη ναυσιπλοία, το εμπόριο και το service σκαφών και μηχανών θαλάσσης, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη ακόμα και εν πλω.

Επίσης η DELIPOULIOS MARINE SERVICE διαθέτει μία μεγάλη γκάμα σκαφών προς ενοικίαση. Στην Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο φουσκωτό σκάφος Larsen 495, το οποίο προσφέρει σε πολύ δελεαστικά πακέτα σκάφος – μηχανή, αλλά και το ολοκαίνουργιο Stingher 606 XS.

 

DelipouliosMarine2016_1 DelipouliosMarine2016_2 DelipouliosMarine2016_3 DelipouliosMarine2016_4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ:

 

 

http://delipouliosmarine.gr/

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor