Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

02.27.2019

Δαριβιανάκης Μάριος

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το κατάστημα Δαριβιανάκης συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Το κατάστημα βρίσκεται κοντά σας από τον Απρίλη του 2000. Σχεδόν 19 χρόνια είναι δίπλα στον ερασιτέχνη ψαρά που ασχολείται με οποιαδήποτε τεχνική αλιείας. Στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια στο χώρο διοργανώνoντας σεμινάρια και αγώνες.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων του, καλύπτει όχι μόνο τους λάτρεις των παράκτιων τεχνικών (εγγλέζικο, surf casting, spinning) αλλά και τεχνικές από το σκάφος όπως μολύβι φύλακα, jigging, καθετή, συρτή, με όλα τα αναλώσιμα για μεγαλύτερες επιτυχίες.Επίσης στο κατάστημα, θα βρείτε πάντα ζωντανά δολώματα, όλη την περίοδο του χρόνου όπως μάνες, μανάκια, φαραώ, ακροβάτη, αμερικάνο, κορδέλα και φυσικά bigattini.

Στον καταδυτικό τομέα, η πολύχρονη συνεργασία με την ιταλική Seac Sub καλύπτει και τις ανάγκες των φίλων του υποβρυχίου ψαρέματος.

Το κατάστημα Δαριβιανάκης θα το βρείτε στο περίπτερο D.31-D.33-D.71-D.73

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor