Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

02.22.2019

Craft Marine – Laser Ribs

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H  Craft Marine των Ηλία και Γιώργου Καρρά συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Παρουσιάζει το best seller μοντέλο της, LASER 499 όπως δεν το έχετε δει μέχρι σήμερα, αποκλειστικά στη Boat & Fishing Show 2019 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος.

Το νέο RIB με μήκος 4,99 μ. (δηλαδή χωρίς Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης), αλλάζει τα δεδομένα στη κατηγορία. Αφού καταφέρνει να βγάλει χώρους που θα βρούμε μόνο σε αρκετά μεγαλύτερα σκάφη. Όλα αυτά σε συνδυασμό με άψογη πλεύση και μοντέρνο σχεδιασμό και φινίρισμα.

Η πρώτη παρουσίαση του LASER 4,99 στο Ελληνικό κοινό, είχε γίνει πάλι στην Boat&Fishing SHOW και είχε κλέψει τις καρδιές όλων των επισκεπτών. Ο Ηλίας και Γιώργος Καρράς, σας έχουν ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη που θα τραβήξει τα βλέμματα και τα θετικά σχόλια όλων σας.

http://www.riblaser.gr/

Τη Craft Marine θα τη βρείτε στο περίπτερο B.31

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor