Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

01.11.2022

Clean Boat

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Clean Boat συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Το 1995, το Clean Boat έφερε την επανάσταση στον κόσμο του καθαρισμού με ένα τολμηρό προϊόν με μια σαφή φιλοδοξία: να πλύνετε το σκάφος σας εύκολα και αποτελεσματικά. Η επιτυχία του “Clean Boat” για 20 χρόνια ενισχύει την επιθυμία για καινοτομία για πιο φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.

Το Clean Boat διανέμεται σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Clean Boat Greece. Το καθαριστικό CLEAN BOAT Πολλαπλών χρήσεων,για όλες τις επιφάνειες του σκάφους σας ,είναι ένα επαναστατικό προϊόν που δημιουργήθηκε για την  ναυτιλιακή αγορά. Η απίστευτη απόδοση αυτού του προϊόντος έχει αποδειχθεί από επαγγελματική χρήση κατά τη διάρκεια 8 ετών.
Η 98% βιοδιασπώμενη, κατά βάση οργανική φόρμουλα έχει μετατρέψει αυτό το προϊόν σε ένα must-have για τη συντήρηση του σκάφους σας. Η εξαιρετική ευελιξία του προϊόντος αυτού σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε πολλά προϊόντα που διατηρούν πολύ χώρο αποθήκευσης.

Δίνει ικανοποιητική λάμψη σε όλες τις επιφάνειες. Η ικανότητά του να αφαιρέσει αποτελεσματικά τη στατική ταινία από τις επιφάνειες σας εκτείνει την αντοχή των επιδράσεων του προϊόντος, και αφήνει μια στεγανή στρώση  που προστατεύει από τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Η φόρμουλα είναι αλκαλικής βάσης με ένα βασικό PH, και δεν μεταβάλλει το προστατευτικό UV .

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της CLEAN ΒΟΑΤ θα βρείτε εδώ

Τη Clean Boat θα βρείτε στο περίπτερο C48

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor