Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

03.06.2016

ΑΦΟΙ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΥ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία Αφοί Αλυσανδράτου με το διακριτικό τίτλο Alyssandratos ιδρύθηκε από τον Κων/νο Αλυσανδράτο ο οποίος συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των ειδών αλιείας και κατάδυσης!

Σήμερα η δεύτερη γενιά, Αντώνης και Μαριέττα, συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία αντιπροσωπεύοντας καταξιωμένες εταιρείες όπου διανέμει σε όλη την Ελλάδα.

Alysandratos4_16

Στην Boat & Fishing Show 2016 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος θα παρουσιάσει τις εταιρείες Shout και Sasame καθώς και όλους τους οίκους που αντιπροσωπεύει.

Alysandratos1_16 Alysandratos2_16 Alysandratos5_16

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ:

 

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor