Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.06.2016

ALEXANDER RIB CRUISES

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Αλέξανδρος Κουταβάς και η ομάδα του συμμετέχει στη Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος και την Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Sea & Tourism expo και με την εταιρεία, Alexander RIB Cruises

Στο περίπτερο της εταιρείας μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τη γκάμα φουσκωτών που διαθέτει. Σκάφη σύγχρονα, ασφαλή, πολυτελή και υψηλών επιδόσεων για κάθε ανάγκη ενοικίασης, είτε για διακοπές είτε σαν tender σε yacht με καπετάνιο ή χωρίς καπετάνιο.

 

AlexanderRIB_16

To Parking Σκαφών Lagonisi καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες στάθμευσης, φύλαξης, συντήρησης και επισκευής του σκάφους σε οποιοδήποτε τομέα συνεργαζόμενο με αξιόλογους εξειδικευμένους τεχνικούς.
Αποτελεί μία προσπάθεια στο χώρο της φύλαξης και στάθμευσης σκαφών με πελατοκεντρική αντίληψη, έχοντας μία άλλη οπτική για το πως πρέπει να είναι και το πόσο πρέπει να κοστίζουν οι προσφερόμενες υπηρεσίες.
Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2016 προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών σε μοναδικές τιμές και πάντα με την ποιότητα που αρμόζει στο σκάφος σας.

 

AlexanderRIB1_16 AlexanderRIB5_16

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ:

 

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor