Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

02.18.2022

Akis Tiniakos Fishing Store

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το κατάστημα Akis Tiniakos Fishing Store συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Ο Άκης Τηνιακός, ιδιοκτήτης του ομώνυμου καταστήματος, αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα τις Αγγλικές εταιρείες ειδών αλιείας TronixPro, HTO, Akios και Inova. Οι εταιρείες αυτές είναι γνωστές για τα ποιοτικά προϊόντα που κατασκευάζουν σε ασυναγώνιστες τιμές.

– Η HTO ειδικεύεται στην κατασκευή εξοπλισμού για την τεχνική του spinning. Διαθέτει μεγάλη γκάμα καλαμιών spinning, LRF και HRF. Τεχνητά δολώματα που έχουν δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία στα Ελληνικά νερά, νήματα, πετονιές, αξεσουάρ και τσάντες αποθήκευσης.

– Η TronixPro έχει καθιερωθεί στην παγκόσμια αγορά για τις λύσεις που προσφέρει στον τομέα του surfcasting. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια είναι αποκλειστικός χορηγός σε όλα τα παγκόσμια πρωταθλήματα! Στην μεγάλη γκάμα της θα βρείτε και πολλά προϊόντα που απευθύνονται σε ψαρέματα από σκάφος.

– Η εταιρεία AKIOS έχει καλάμια και μηχανισμούς για την τεχνική του surfcasting και μηχανισμούς για πολλές τεχνικές από σκάφος. Τα προϊόντα της είναι μοναδικά και με πολύ υψηλά στάνταρ ποιότητας.

– Η INOVA διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ ψαρέματος, που απευθύνονται σε διάφορες τεχνικές. Στριφτάρια, σύνδεσμοι, αγκίστρια, φλοτεράκια και προσελκυστικά, είναι μερικά από τα προϊόντα της που θα καλύψουν τις ανάγκες του μοντέρνου ψαρά.

www.akistiniakos.gr

Την εταιρία Akis Tiniakos fishing store θα βρείτε στο περίπτερο Α.55

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor