Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

03.12.2016

Α’ Θρακη Boats

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H A΄Θράκη Boats στην Έκθεση Boat & Fishing Show 2016

Η Α’ Θράκη Boats είναι η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία κατασκευής πολυεστερικών κατασκευών στη Θράκη. Κατασκευάζει κάθε είδους σκάφη, ποδήλατα θαλάσσης και κανό. Επισκευάζει και εμπορεύεται εξωλέμβιους κινητήρες Mercury, Yamaha, Evinrude και Honda και έχει την πληρέστερη γκάμα ανταλλακτικών.

 

thraki-boats thraki-boats_2

Στην κάθετη μονάδα της εταιρείας που βρίσκεται στο 1ο χλμ Κομοτηνής – Ξάνθης εκτός από την αγορά σκάφους μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες parking, ασφάλειες σκαφών, ενοικιάσεις σκαφών. Επίσης θα ενημερωθείτε πλήρως για τις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε να επενδύσετε στην γαλάζια επιχειρηματικότητα, καθώς και για το φορολογικό καθεστώς που διέπει την αγορά των σκαφών.

thraki--4

Στην Boat & Fishing Show 2016 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα σκάφη του Θρακιώτικου ναυπηγείου.

thraki-1

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor