Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 09-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

01.10.2023

Sea Delta

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία κατασκευής φουσκωτών Sea Delta συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Η Sea Delta είναι μία νεοσύστατη εταιρία στο χώρο του σκάφους πολλά υποσχόμενη.

Γιατί ένα Sea Delta;
Οι λόγοι που πρέπει να διαλέξεις ένα σκάφος της εταιρείας μας είναι οι χαμηλές καταναλώσεις και οι υψηλές επιδόσεις ,που λόγο του ειδικού σχεδιασμού της πατέντας που έχει δημιουργήσει και κατέχει η εταιρεία μας, μπορούμε να έχουμε ένα προβάδισμα από τον ανταγωνισμό και κάθε σκάφος συμβατικής σχεδίασης.

Η καλή πλεύση της γάστρας μας σε όποιο καιρό, αφού μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα και μεγαλύτερα σκάφη. Αυτό προέκυψε  από τον καλό αρχικό σχεδιασμό αλλά και από την επιμονή μας για ένα άρτιο αποτέλεσμα κάνοντας δοκιμές για δύο χρόνια πριν μείνουμε ικανοποιημένοι από τις μετρήσεις και την αίσθηση στη θάλασσα.

Η ποιότητα κατασκευής, το φινίρισμα και ο βασικός εξοπλισμός των σκαφών μας  συναντάται σε πολύ ακριβότερα σκάφη. Συνολικά τα σκάφη μας έχουν μια αναλογία τιμής / ποιότητας-επιδόσεων -καταναλώσεων που  δεν έχουν τα σκάφη του ανταγωνισμού.

Ενώ το κόστος χρήσης είναι στις μέσες τιμές της αγοράς ,το κόστος  χρήσης είναι εκτός συναγωνισμού  αφού οι καταναλώσεις είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε όλο το φάσμα των στροφών,ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες ταξιδίου. Τέλος από τα βασικότερα ατού των σκαφών μας, είναι ότι μπορούν να φορέσουν χαμηλότερους σε ιπποδύναμη κινητήρες άρα και φτηνότερο κόστος, χωρίς να χάνουν σε επιδόσεις.

Τη Sea Delta θα βρείτε στο περίπτερο Α.31-Α.33

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor